1.960 πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου μέχρι τις 13 Αυγούστου

Από σήμερα μέχρι την προσεχή Κυριακή, 13 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν συνολικά 1.960 πτήσεις από και προς τα δύο διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αδάμος Ασπρής, εκπρόσωπος Τύπου της Ηermes Airpots, «από σήμερα Δευτέρα 07 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου αναμένεται να καταγραφεί το πρώτο μεγάλο κύμα επιβατικής κίνησης», σημειώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά, 1.960 πτήσεις και στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου, μεταφέροντας περίπου 320.000 επιβάτες».

Πρόσθεσε ότι «κατά μέσο όρο, θα πραγματοποιούνται καθημερινά 280 πτήσεις το 24ωρο και θα διακινούνται περίπου 45.000 επιβάτες. Πρόκειται για πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ελλάδα, χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και το Ισραήλ. Το δεύτερο μεγάλο κύμα επιβατικής κίνησης αναμένεται να καταγραφεί την ερχόμενη εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας, αναμένεται να ταξιδέψουν άλλες 300.000 επιβάτες».

Σύμφωνα με τον κ. Ασπρή χθες καταγράφηκε ρεκόρ πτήσεων στα δυο αεροδρόμια, αφού συνολικά πραγματοποιήθηκαν 347 πτήσεις μέσα σε 24 ώρες, μεταφέροντας περίπου 60.000 άτομα.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.