20χρονα δισκογραφίας Μίλτου Πασχαλίδη

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΩΔΩΡΟΥ, PROSPECTUS KAI H ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

Για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.

Ενα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί με τον πιο αυτονόητο για έναν μουσικό τρόπο: μια μεγάλη περιοδεία με χαρακτήρα επετειακό.

Η σκηνή θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.

Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαικά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.

Αν η «μόνη πατρίδα είναι ο χρόνος», αυτή η συναυλία είναι η επιστροφή σ’αυτή την πατρίδα και μια βολτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.
Συμμετέχουν: Μιρέλα Πάχου – πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. κιθάρα, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τυμπανα.

Ηχοληψία: Νίκος Λαγος, Πασχάλης Κολεντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Οργάνωση Παραγωγής : Stray Music

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy