Α. Δαμιανού: Δεν αναμένουμε πολιτική ευθιξία από τον Υπ. Δικαιοσύνης

Εδώ και τρεις μέρες παρακολουθούμε υπευθυνοανεύθυνους να προσπαθούν να αποσείσουν και να μετακυλήσουν ευθύνες για όσα απαράδεκτα και καταδικαστέα έγιναν στο Τσίρειο, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού.
 
Είναι πραγματικά λυπηρό, συνέχισε, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, να αποδύεται σε μια αχρείαστη προσπάθεια να “αποδείξει” ότι για όσα έγιναν και αφορούν το Υπουργείο του φταίνε όλοι οι άλλοι πλην του ιδίου. Μέθοδος ιδιαίτερα προσφιλής στην κυβέρνηση Αναστασιάδη. Εξάλλου ο πρώτος διδάξας είναι ο ίδιος ο απερχόμενος Πρόεδρος, ο οποίος κούρεψε καταθέτες, μετόχους, συνταξιούχους και ταμεία προνοίας αλλά το κούρεμα καταθέσεων έμεινε ορφανό, συμπλήρωσε.
 
Ο κ. Δαμιανού τόνισε επίσης πως, επειδή ο κ. Νικολάου προκάλεσε τάχατες τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ να δώσει στοιχεία για την δική του εμπλοκή προς όφελος του ΑΠΟΕΛ, στον κύριο Υπουργό ταιριάζει γάντι η ρήση “ο κόσμος τό` χει τούμπανο και [αυτός] κρυφό καμάρι”.
 
Επεσήμανε επίσης πως το ΑΚΕΛ, επί της ουσίας, ούτε παραίτηση του Υπουργού ζητούμε αλλά ούτε και πολιτική ευθιξία αναμένουμε. “Σε δύο μήνες ο λαός θα τους δώσει την απάντηση.” Για να αναλάβει μια πιο αποτελεσματική κυβέρνηση υπό τον Σταύρο Μαλά, για να διαχειριστεί χωρίς σκοπιμότητες το ανησυχητικό φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, κατέληξε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy