A.Kυπριανού: Aνέκδοτο η κυβέρνηση «ευρείας αποδοχής»

Χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για το εκλογικό αποτέλεσμα γίνεται στο Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ και η συζήτηση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα το απόγευμα.
Μιλώντας στον Άστρα ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι η συζήτηση είναι ελεύθερη χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε έγγραφο που να δίνει κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο, σημείωσε, γίνεται μια ελεύθερη συζήτηση. Μέχρι την Παρασκευή, ανέφερε, μίλησαν τα μισά μέλη του Σώματος τα οποία εξέφρασαν ελεύθερα τις απόψεις τους στους τομείς της περιόδου πριν την επιλογή Μαλά, για την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας και για το πώς προχωρεί το κόμμα παρακάτω.
Σημείωσε πως κοινός τόπος είναι ότι το ΑΚΕΛ θα ασκεί αυστηρή αλλά σοβαρή αντικειμενική αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση Αναστασιάδη.
Επιπλέον, σημείωσε ο Άντρος Κυπριανού, θα πρέπει να εξεταστούν τρόποι ενεργότερης επαφής με τον κόσμο.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του βουλευτή του κόμματος Αδάμου Αδάμου, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ είπε ότι δεν έγινε καμία κρούση προς τον βουλευτή, αλλά θεωρείται ανέφικτο να γίνει κάτι τέτοιο.
Χαρακτήρισε δε ως ανέκδοτο τις δηλώσεις Αναστασιάδη για σχηματισμό κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, αφού τα ίδια έλεγαν τόσο και ο Γλαύκος Κληρίδης όσο και ο Νίκος Αναστασιάδης όταν αναλάμβανε την εξουσία την πρώτη πενταετία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy