«Αδιάλλακτη η διοίκηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου»

Ανακοίνωση με την οποία επικρίνει τη στάση της διοίκησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου εξέδωσε η Φοιτητική Ένωση του Ιδρύματος (Φ.Ε.Ε.Πα.Κ.).

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για άρνηση εκ μέρους της διοίκησης να συναντήσει τη Φ.Ε.Ε.Πα.Κ. για το ζήτημα της αδυναμίας καταβολής των διδάκτρων εκ μέρους μερίδας φοιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Φ.Ε.Ε.Πα.Κ. θεωρούμε απαράδεκτη την στάση του Πανεπιστημίου απέναντι στο φοιτητικό κίνημα του Πανεπιστημίου μας. Από τον Δεκέμβριο του 2014 κάνουμε συνεχείς προσπάθειες για συνάντηση με την Διοίκηση του Πανεπιστημίου χωρίς να πάρουμε καμία απάντηση.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Διοίκηση του Πανεπιστημίου κάλεσε την Φοιτητική Ένωση σε συνάντηση ήταν όταν εξήγγειλε μονόωρη στάση μαθημάτων. Είναι αδιανόητο την ώρα που πολλοί φοιτητές σταματούν τις σπουδές τους, που δεν μπορούν να πληρώνουν το δυσβάστακτο ύψος των διδάκτρων η Διοίκηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να σφυρίζει αδιάφορα και να αγνοεί της Φοιτητική Ένωση, να μην δέχεται καν να συζητήσει μαζί της.

Δηλώνουμε, δημόσια ότι εάν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Είναι αδιανόητο η Διοίκηση ενός Πανεπιστημίου να μην λαμβάνει υπ’ όψη την Φοιτητική Ένωση, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy