«Αδοξο» τέλος για Μπολτ (Video)

ΠΗΓΗ euronews.com

«Αντίο» στον στίβο με τραυματισμό είπε ο Γιουσέιν Μπολτ που δεν κατάφερε να τερματίσει στην τελευταία κούρσα της χρυσής καριέρας του. Ο Μπολτ, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών αγωνίστηκε με την Τζαμάικα στον τελικό των 4Χ100 μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου. Ενιωσε έντονους πόνους και σωριάστηκε στο έδαφος. Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σηκώθηκε και αποχώρησε απογοητευμένος από το στάδιο, μέσα σε θερμό χειροκρότημα.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιόαν Μπλέικ δήλωσε για τον τραυματισμό του Μπολτ: «Μέσα στο στάδιο είναι όλα ήρεμα, συνεχίζουμε να κάνουμε προθέρμανση Αυτός είναι ο πραγματικός φίλος μας, αυτός είναι ο Γιουσέιν. Να βλέπεις τον θρύλο στο έδαφος να παλεύει… ο πρωταθλητής μας πρέπει να βγει εκεί έξω».

Στον τραυματισμό του Μπολτ αναφέρθηκε και ο αμερικανός σπρίντερ Τζάστιν Γκάτλιν:«Είμασταν στο στάδιο και είχαμε βγάλει τα ρούχα μας… κατανοώ ότι είναι η ώρα της τηλεόρασης, της μαγείας της τηλεόρασης αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει τα ρούχα μας λίγο αργότερα. Νομίζω ότι αυτό προκάλεσε την κράμπα».Νικητές στην κούρσα αναδείχθηκαν οι Βρετανοί αφήνοντας πίσω τους τους Αμερικανούς.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.