Αυτή η μητέρα έριξε αντιρατσιστική «βόμβα» στον αλάζονα ρατσιστή γιο της στο Facebook

3679

Η ανάρτηση του στο facebook έλεγε:

Αυτή η εικόνα εδώ είναι ένα καλό επιχείρημα γιατί οι μετανάστες δεν (και ποτέ δεν θα) έχουν την ικανότητα να έχούν οποιαδήποτε αξιοπρεπή θέση στη χώρα μας #Disgusting #Foreigners

 

Ένας άλλος φίλος του από κάτω έγραψε:

«Δεν θα έχουν και δεν θα έπρεπε να εχουν. Ευτυχώς δεν έχουμε στο γραφείο μας»

2adopt.png

 

Το ρατσιστικό παραλήρημα συνεχίστηκε απο τον χρήστη γράφοντας:

Πρέπει να υπάρχει ο λόγος που η Τράπεζα μας δεν έχει κανένα από δαύτους σε ανώτατες θέσεις στον οργανισμό. Δηλαδή, θα εμπιστευόσασταν τα χρήματά σας σε έναν μετανάστη;

Ασχέτως του οτι ζούν ανάμεσα μας χρόνια, δεν είναι ικανοί να εκπολιτιστούν και να είναι τόσο εξύπνοι όσο εμείς. Φαίνεται ότι είναι χαρακτηριστικά του είδους τους.  

 

 

Η πιο πάνω ανάρτηση ήταν και η αφορμή για σημαντικές αποκαλύψεις για την ζωή του. Η μητέρα του σχολίασε την ανάρτησή του και έγραψε:

 

Αγαπητέ μου, ______________, συγνώμη που θα διακόψω αυτό το ρατσιστικό οργιο με τους φίλους σου.

Δεν ήθελα να σου το πω με αυτόν τον τρόπο αλλά, ξεπέρασες τα όρια αυτη τη φορά, το αξίζεις με τέτοιον τροπο.

Ήθελα να σου πω οτι εμείς οι γονείς σου πριν από 23 χρονια, (οταν ησουν 2 χρονών) σε είχαμε υιοθετήσει από μια οικογένεια αρμένιων που ζούσαν στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Παρολ’ αυτα, έγινες ένας επιτυχημένος τραπεζίτης, με αξιοζήλευτη ζωή. Τελικά αυτοί οι «ακάθαρτοι ξένοι,   με τα «ακάθαρτα γονίδια», ΜΠΟΡΟΥΝ να δημιουργήσουν κάτι καλό σε αυτή τη ζωή.

ΥΓ:  Σε περιμένουμε για φαγητό την Κυριακή . Ετοιμάζω μπολονεζ σπαγέτι. Ελπίζω να μην ειναι τόσο ξενόφερτο για σένα4adopt.png 

 

Με πληροφορίες απο την Independed

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.