ΑΚΕΛ: Δεν βάζει μυαλό ο Δίπλαρος – Να του θυμίσουμε ότι απολογήθηκε σε δικαστήριο για ψευδείς δηλώσεις

Προφανώς ο κ. Δίπλαρος δεν έχει εγκαταλείψει την τακτική των ψεμάτων, αναφέρει το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσε προς απάντηση των ισχυρισμών του Βουλευτή του ΔΗΣΥ ότι το ΑΚΕΛ πίεζε τον απερχόμενο Πρόεδρο στο Κρανς Μοντανά να αποδεχτεί παραμονή κατοχικού στρατού και επεμβατικά δικαιώματα.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, που σύμφωνα με δική του παραδοχή ενώπιον δικαστηρίου είχε προβεί σε δήλωση «ψευδή, αναληθή, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη αφού δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα», φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό.

Σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή επέμενε ότι τάχα το ΑΚΕΛ πίεζε τον απερχόμενο Πρόεδρο στο Κρανς Μοντανά να αποδεχτεί παραμονή κατοχικού στρατού και επεμβατικά δικαιώματα. Παρόλο που ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ στο πάνελ τον κάλεσε να αποσύρει τα ψεύδη, αυτός δεν το έπραξε.

Φυσικά και είναι ψέμα ότι τάχα το ΑΚΕΛ πίεζε τον Νίκο Αναστασιάδη να αποδεχτεί παραμονή στρατού και επεμβατικά δικαιώματα. Άλλωστε το ΑΚΕΛ είναι το μόνο κόμμα που με συνέπεια συνεχίζει να υποστηρίζει τη διαχρονική θέση της Ελληνοκυπριακής πλευράς όπως διατυπώνεται στο ομόφωνο ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου του Σεπτεμβρίου 2009, ότι η λύση θα πρέπει να προνοεί για αποστρατιωτικοποίηση της Κύπρου. Το ΑΚΕΛ δεν αποδέχεται και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί λύση με παραμονή κατοχικού στρατού και επεμβατικά δικαιώματα.

Προφανώς ο κ. Δίπλαρος δεν έχει εγκαταλείψει την τακτική των ψεμάτων. Αυτό όμως το γεγονός τον εκθέτει στους πολίτες και γενικά στην κοινωνία. Το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη θα πρέπει να κατανοήσει ότι με την τακτική των ψεμάτων δεν μπορεί να καλύψει τους άστοχους και λανθασμένους χειρισμούς του κ. Αναστασιάδη οι οποίοι οδήγησαν στην αποενοχοποίηση της Τουρκίας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy