ΑΚΕΛ: Εκτεθειμένη η Κυβέρνηση στην υπόθεση Μαρίε-Ελένης

Υπουργός Δικαιοσύνης και Κυβέρνηση παραμένουν εκτεθειμένοι για την υπόθεση απαγωγής της Μαρίε-Ελένης, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ.

Ανακοίνωση της Σκεύης Κουκουμά, Βουλευτου του κόμματος, σημειώνει ότι η έκθεση της Κυβέρνησης δεν αφορά μόνο την ανεπάρκεια στο χειρισμό της υπόθεσης αλλά και γιατί το ζήτημα της απαγωγής ανηλίκων βρίσκεται στα αζήτητα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης.

Η κα Κουκουμά αναφέρει ότι συμπληρώνονται δύο μήνες από την απαγωγή της μικρής Μαρίε Ελένης για την οποία η Αστυνομία θεωρεί ότι έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό της την ώρα που ο πατέρας/απαγωγέας δίνει συνέντευξη και δηλώνει ότι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Το ΑΚΕΛ καλεί ξανά την κυβέρνηση να πάρει επιτέλους αποφάσεις και να συγκροτήσει τις απαραίτητες δομές και υπηρεσίες που θα μπορούν να χειρίζονται άμεσα και με επάρκεια τέτοιες υποθέσεις.

Καλεί επίσης τον Υπουργό Δικαιοσύνης να ξεπεράσει την αμηχανία στο χειρισμό της υπόθεσης και με σωστές πρωτοβουλίες να οδηγήσουν στον τερματισμό της περιπέτειας της μικρής Μαρίε Ελένης αλλά και κάθε παιδιού που βρίσκεται σε άγνωστο μέρος και μακριά από τον γονέα που έχει τη νόμιμη κηδεμονία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy