ΑΚΕΛ: Φέρτε την παράσταση ‘COCK’ στη Δερύνεια

Το ΑΚΕΛ Δερύνειας κάλεσε το Δήμαρχο να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του ΘΟΚ, για να εξετάσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της παράστασης στη Δερύνεια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας αποφάσισε ομόφωνα τη μη διεξαγωγή της παράστασης “Cock”.

Σημειώνεται ότι αποφάσισε ομόφωνα τη μη διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης εντός ή εκτός του Δημοτικού Θέατρου Σωτήρας αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου σε αποψινή του συνεδρίαση για διαφύλαξη της τάξης και της ομαλότητας στον Δήμο και για αποφυγή οποιωνδήποτε δυσάρεστων περιστατικών που δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα του Δήμου.

Επιστολή προς το. Δ.Σ. του ΘΟΚ και αναλυτική ανακοίνωση θα σταλούν αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη παράσταση του ΘΟΚ, έχει ήδη «ανέβει» σε Λευκωσία και Λεμεσό μ’ επιτυχία και χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις, ωστόσο, στον Δήμο Σωτήρας, πολίτες κινητοποιήθηκαν, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθεια της Εκκλησίας για ν’ ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράσταση.

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Δερύνειας, αναφορικά με την απόφαση του Δήμου Σωτήρας για ματαίωση της θεατρικής παράστασης “COCK” του ΘΟΚ, επικοινώνησε με το Δήμαρχο Δερύνειας, εκφράζοντας τη θέση ότι οι συντελεστές είναι ευπρόσδεκτοι στη Δερύνεια.

Κάλεσε το Δήμαρχο να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο του ΘΟΚ, για να εξετάσει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της παράστασης στη Δερύνεια.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy