ΑΚΕΛ Λάρνακας: Να στελεχωθούν οι Πρώτες Βοήθειες στη Λάρνακα

Άμεσες ενέργειες στελέχωσης του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από το Υπουργείο Υγείας ζητά το ΑΚΕΛ Λάρνακας.  Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής από στελέχη και βουλευτές επισκέφθηκε σήμερα το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα σε μια συνέχεια των επαφών και επισκέψεων στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για συζήτηση και προώθηση των προβλημάτων της δημόσιας υγείας.

Για ακόμα μία φορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ Λάρνακας, ακούστηκαν τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία έχουν διαχρονικά αναδειχθεί με παρεμβάσεις του κόμματος.  “Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα της πολιτικής λιτότητας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ με περικοπές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία” τονίζει η Ε.Ε ΑΚΕΛ Λάρνακας η οποία καλεί το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή στελέχωση του Τμήματος για την εύρυθμη λειτουργία του.

“Ως ΑΚΕΛ, με επικεφαλής τον Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής θα αναλάβουμε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για προώθηση και υποβοήθηση στην επίλυση των ζητημάτων” καταλήγει η ανακοίνωση.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy