ΑΚΕΛ: Παραφωνία στην εθνική προσπάθεια για το ΓΕΣΥ παραμένει η ΟΕΒ

Παραφωνία σε αυτή την εθνική προσπάθεια παραμένει η ΟΕΒ και συγκεκριμένα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που εκπροσωπεί τονίζει με ανακοίνωση του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης

«Το ΑΚΕΛ χαιρετίζει την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στους κοινωνικούς εταίρους για τις συνεισφορές στο πλαίσιο του ΓΕΣΥ. Αυτή η εξέλιξη, πιστώνεται στους κοινωνικούς εταίρους που έθεσαν υπεράνω όλων το δημόσιο συμφέρον και ειδικότερα την επιτακτική αναγκαιότητα να προχωρήσει συναινετικά η νομοθεσία για το ΓΕΣΥ.

Παραφωνία σε αυτή την εθνική προσπάθεια παραμένει η ΟΕΒ και συγκεκριμένα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που εκπροσωπεί. Ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία εμμένουν στην απόπειρα παρεμπόδισης ή εκτροχιασμού του ΓΕΣΥ από τον καθορισμένο εδώ και δεκαπέντε χρόνια καθολικό χαρακτήρα του, όπως αυτός επαναβεβαιώθηκε στις δυο συσκέψεις του Προεδρικού πέρυσι το καλοκαίρι.

Σε αυτή την απόπειρα, τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, φαίνεται ότι όπως και σε άλλες πολλές περιπτώσεις, έχουν σύμμαχους τις ηγεσίες ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, οι οποίες όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους αλλά παρουσιάζονται να μεθοδεύουν τροπολογίες που θα υπηρετούν αυτά τα συμφέροντα σε βάρος των ασθενών και της κοινωνίας. Ελπίζουμε ότι έστω και την ύστατη θα διαψευστούν οι επίμονες πληροφορίες και τα δεδομένα για τις προθέσεις των ηγεσιών του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy