ΑΚΕΛ: Το success story των ιδιωτικοποιήσεων πνίγηκε στο Λιμάνι της Λεμεσού

Το success story των κυβερνώντων για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων πνίγηκε στο Λιμάνι της Λεμεσού ανέφερε σε δήλωσεις ο  Εκπροσώπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, για την κατάσταση που επικρατεί στο ιδιωτικοποιημένο Λιμάνι Λεμεσού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το success story των κυβερνώντων για την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων πνίγηκε στο Λιμάνι της Λεμεσού.
Οι αρνητικές συνέπειες για την οικονομία και τον τόπο μας από την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Λεμεσού, είναι πολύ μεγάλες. Η κυβέρνηση –και ο αρμόδιος υπουργός- φέρουν βαρύτατες ευθύνες. Στον οίστρο τους να ιδιωτικοποιήσουν άρον άρον τις υπηρεσίες στο λιμάνι και να παραδώσουν ένα κερδοφόρο για το κράτος τομέα σε ιδιώτες, προκάλεσαν χάος.
Ο Υπουργός Μεταφορών κ. Μάριος Δημητριάδης, αντί να προβαίνει σε καθησυχαστικές δηλώσεις που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα προβλήματα δεν επιλύονται με επικοινωνιακές τακτικές και ατάκες.
Ο Υπουργός καλείται επίσης να δώσει στη δημοσιότητα και υπεύθυνα να ενημερώσει για τις συμβάσεις που η κυβέρνηση έχει συνάψει με τις ιδιωτικές εταιρείες, για να μάθουμε επιτέλους το περιεχόμενό τους.
Το ΑΚΕΛ, με επιστολή του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου, για πολλοστή φορά ζητά από τον Υπουργό Μεταφορών να αποστείλει στη Βουλή των Αντιπροσώπων τις σχετικές Συμβάσεις που έχουν συναφθεί.
07/02/2017

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy