“«Αλλαγή» σε σκοτεινά και ολοκληρωτικά καθεστώτα”

Με σημερινό της δημοσιεύματα μέσω της προσωπική της σελίδας στα κοινωνικά δίκτυα αναγκάζεται να παρουσιάσει τα τραγικά γεγονότα που ζει από τον Μάρτιο του 2015 η Θέμις Ανθοπούλου, θύμα εργατικού ατυχήματος και πρώην εργαζόμενη στο Ίδρυμα Λεβέντη.

Στο δημοσίευμα της αναφέρει πως δεν βρισκόταν στον χώρο εργασίας της για προσωπικούς λόγους την ώρα που τραυματίστηκε όπως “ψευδώς αναφέρονται οι εργοδότες μου και οι δικηγόροι τους, αλλά επειδή είχα την ευθύνη για συγκεκριμένη εκδήλωση της επιτρόπου του Ιδρύματος Φωτεινής Παπαδοπούλου“. Καταγγέλλει επίσης τις κοινωνικές ασφαλίσεις πως έχουν κολλήσει στην «παραμονή στην εργασία για προσωπικούς λόγους» στην συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον εργοδότη της αίτηση για σύνταξη αναπηρίας, με αποτέλεσμα μήνες τώρα ατέρμονα να διερευνούν το θέμα υπό την εποπτεία του Γενικού Διευθυντή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η κ. Ανθοπούλου να μην έχει καμία βοήθεια, ούτε από το Ίδρυμα Λεβέντη όπως ισχυρίζεται, ούτε και από τις ΚΑ.

Τονίζει επίσης πως “δυστυχώς παρότι άλλοι κυβερνούν, κάποιοι άλλοι απροκάλυπτα και αλαζονικά προσπαθούν υπογείως να επέμβουν προς πάσα κατεύθυνση και να κινήσουν τα νήματα… Προφανώς η αλλαγή έχει να κάνει με την επιστροφή στο παρελθόν και σε σκοτεινά ολοκληρωτικά καθεστώτα! Η ξεφτίλα δεν έχει όρια.”

Παρουσιάζει επίσης φωτογραφίες από την οδυνηρή θεραπεία με λιδοκαΐνη που έκανε -δυστυχώς ανεπιτυχώς- για τον πόνο στην Αθήνα ξεκαθαρίζοντας δε πως την θεραπεία την πλήρωσε αποκλειστικά η ίδια.

Η Θέμις Ανθροπούλου που ήταν για χρόνια εργαζόμενη στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος Λεβέντη τραυματίστηκε σοβαρά όταν στις 16 Μαρτίου του 2015 έπεσε πάνω της θυρίδα του συστήματος εξαερισμού, η οποία βρισκόταν στην οροφή στο σημείο πάνω από το γραφείο της. ‘Οπως ανέφερε η ίδια στη «Χ» το κτύπημα της θυρίδας είχε ως αποτέλεσμα την παράλυση του αριστερού της χεριού.

Η ανάρτηση της Θέμις Ανθοπούλου στο facebook

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy