Άλλαξαν τον διαιτητή, δεν ήταν ο Μασιάς στο ντέρμπι!!!

Επίθεση εξαπέλυσε η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωση το μεσημέρι στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο Δημήτρης Μασιάς δεν είχε οριστεί στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αλλά άλλος διαιτητής.

Αναλυτικά:

«H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας τοποθετείται μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν σε ακόμη ένα ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για την «αισχρή» διαιτησία και τα εξόφθαλμα λάθη του κύριου Δημήτρη Μασιά, τα οποία ξεκάθαρα ευνόησαν τον αντίπαλο και διαμόρφωσαν αποτέλεσμα.

Ήμασταν ενήμεροι ότι αρχικά είχε οριστεί άλλος διαιτητής στο ντέρμπι και τελικά έγινε αλλαγή με τον κύριο Δημήτρη Μασιά, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλάκις την κοινή γνώμη με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Δεν θελήσαμε να τοποθετηθούμε πριν το παιχνίδι για να μην πυροδοτήσουμε περαιτέρω το κλίμα, αλλά θεωρούμε ότι πλέον η πολιτική χαμηλών τόνων για την διαιτησία έχει παρεξηγηθεί από όλους. Ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου… γελάει με την ανομοιομορφία σε όλες τις διαιτητικές αποφάσεις και το «καθαρό» πέναλτι που κέρδισε για ακόμη μία φορά ο αντίπαλος μας.

Δεν θα αποδεχθούμε να δούμε τον Δημήτρη Μασιά να ορίζεται ξανά σε παιχνίδι της ομάδας μας. Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» και ακόμη και εμείς που τα τελευταία χρόνια κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, αναγκαζόμαστε να κηρύξουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή ανεπιθύμητο.

Θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα, μαζί με όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, που διαμόρφωσαν και επηρέασαν το αποτέλεσμα και έχουμε ήδη ζητήσει συνάντηση με την Επιτροπή Διαιτησίας.

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας θα συνεχίσει τον τίμιο αγώνα της και να διεκδικεί με όλες της τις δυνάμεις τους στόχους της. Μπορεί να υστερούμε σε προϋπολογισμό, τίτλους και κόσμο αλλά είμαστε περήφανοι και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε «ενοχλητικοί» σε αυτούς που δεν τους αρέσει να βλέπουν την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy