Άλμα για Άρη

Σπουδαία νίκη του Άρη επί της Δόξας με 4-1 στο Τσίρειο. Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (δις) και Φράγκος τα τέρματα της «ελαφράς ταξιαρχίας». Ο Μπραούλιο μείωσε για την Δόξα. Από το 13’, με 10 ποδοσφαιριστές οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Νέγκρι.

Στο 13’, σημειώθηκε μια κομβική φάση στο ματς. Ο Νέγκρι έκανε λάθος απομάκρυνση της μπάλας, ο Μαραγκουδάκης έκλεψε την μπάλα και ο τερματοφύλακας της Δόξας τον ανέτρεψε εκτός περιοχής.

Ο Αβραάμ Τσούκκας του έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια και η Δόξα υποχρεώθηκε να αγωνιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Μέσα σ’ ένα δίλεπτο προς το τέλος του ημιχρόνου (40’ και 42’)ο Άρης σκόραρε δύο γκολ με Μαραγκουδάκη και Γιούσεφ από ισάριθμες ασίστ του Φράγκου, θέτοντας στέρεες βάσεις νίκης.

Στο 57’, είχαμε και αλλαγή διαιτητή με τον Ιωάννη Αναστασίου να αντικαθιστά τον Αβραάμ Τσούκκα, λόγω προβλήματος τραυματισμού.. Στο 68’, ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ. Ήταν μια φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας και ο Φράγκος με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Υπήρχαν πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενουμένων για οφσάιντ του σκόρερ, ενώ υπήρχε και δεύτερος ποδοσφαιριστής του Άρη που εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Χατζηφραγκίσκου.

Στο 80’, η Δόξα μείωσε σε 3-1 με ωραίο πλασέ του Μπραούλιο. Στο 84’, η Δόξα είχε την ευκαιρία να μειώσει και άλλο το σκορ με τον Γκουλόν, του οποίου το πλασέ αποκρούστηκε σωτήρια από τον Γιαννακόπουλο. Ο Γιούσεφ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη.

Ο Άρης έκανε σημαντικό άλμα σωτηρίας, φτάνοντας στους 30 βαθμούς, ενώ η Δόξα «κόλλησε» στους 23. Αγώνας που κόπηκαν 47 μόλις εισιτήρια…

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντεζ, Θεοφίλου, Μάρτινς, Αουρέλιο, Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Φράγκος (69′ Όσκαρ), Ράντου
Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Μπραούλιο, Γκόμες (16′ Χατζηφραγκίσκου), Κορομινάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής (59′ Ρεδόνδο), Γκουλόν

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy