Ανακρίνεται ο συμβίος της 46χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Γεροσκήπου

Στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου μεταφέρθηκε πριν από λίγο για ανάκριση,  μετά τον εντοπισμό του, ο συμβίος της 46χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε το μεσημέρι με θανάσιμα τραύματα σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου .

Φως στον θανάσιμο τραυματισμό της 46χρονης γυναίκας, πολίτη χώρας μέλους της ΕΕ, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα  διενεργηθεί αύριο το πρωί στις 10:00 επί της σωρού της στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με την συνδρομή μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ολοκληρώθηκαν  για  απόψε οι έρευνες της Αστυνομίας Πάφου για την  διερεύνηση της υπόθεσης. Οι έρευνες αναμένεται να επαναρχίσουν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας. 

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σωρό του θύματος σε μια προσπάθεια να εξετάσει τα τραύματα που έφερε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της 
 
Η λήψη καταθέσεων στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, από άτομα που δραστηριοποιούνται στο μέρος όπου εντοπίσθηκε η άτυχη γυναίκα, συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από πολίτη σε αγροτική περιοχή πλησίον του δημοτικού κολυμβητηρίου και του δημοτικού γηπέδου της Γεροσκήπου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy