Αναμένουν απαντήσεις στην Αλκή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην Αλκή. Η πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας θέλει να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να ξεφύγει στο οικονομικό κομμάτι.

Τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας έσπευσαν να κλείσουν κάποιες εκκρεμότητες από το υπάρχον δυναμικό με συμβόλαια ποδοσφαιριστών, τα οποία έληγαν το καλοκαίρι. Η διοίκηση κατόπιν εισήγησης του προπονητή προχώρησε σε ανανεώσεις των συμβολαίων των Στρατηλάτη, Χαρή, Φραγκέσκου, Τριμπό, Ντουβέντρου και Γουίλι.

Στη συνέχεια ο Σάββας Δαμιανού εντόπισε κάποιους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και αποφάσισε όπως προχωρήσει σε προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο τεχνικός της «Αθάνατης» έστειλε συμβόλαια σε δύο ποδοσφαιριστές και αναμένει απαντήσεις.

Στην Αλκή δεν θα βιαστούν να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, ωστόσο η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως αυτές οι δύο περιπτώσεις μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός της Αλκής αναμένει όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης να ολοκληρωθούν, ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ελεύθεροι. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις παικτών που αρέσουν στον Σάββα Δαμιανού, αλλά θα περιμένει να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος για να δει κατά πόσον θα προχωρήσει σε προτάσεις ή αν θα στρέψει την προσοχή του σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Το ρόστερ της ομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου, ώστε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ να ακολουθήσουν ολόκληρο το… πρόγραμμα.

Χρίστος Αποστολίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy