Αναβαθμισμένο το φετινό «AUTOFIXSHOW»

Διοργανώνεται για 3η φορά από την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Φιλοξενείται στην προσεχή Κυριακή, 23 Απριλίου στο Περίπτερο 6 της Κρατικής Έκθεσης και θα είναι θα είναι ανοικτή από τις 10:00πμ έως τις 8:00μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο, με τη συμμετοχή πέραν των 40 εκθετών από το εξωτερικό, η 3η έκθεση «THEAUTOFIXSHOW 2017» που διοργανώνει η εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 23 Απριλίου, στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00πμ έως τις 8:00μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Λεπτομέρειες για το 3ο «AUTOFIXSHOW» δόθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/4), σε συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Τεχνολογίας RobertBosch στην Παλλουριώτισσα.

Πέραν των 75 ξένων απεσταλμένων των σημαντικότερων εταιρειών στον τομέα της αυτοκίνησης από Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Δανία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία, Πολωνία και άλλες χώρες θα βρεθούν στο νησί μας και θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο κυπριακό κοινό κατά τη διάρκεια του «AUTOFIXSHOW 2017».

Ο Co-CEO της εταιρείας Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, ανέφερε σχετικά: «Η έκθεση ‘THEAUTOFIXSHOW’ έχει γίνει θεσμός και αποτελεί τη μοναδική in-houseexhibition της Κύπρου, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού. Το φετινό ‘AUTOFIXSHOW 2017’ θα είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, καθώς σε αυτό θα λάβουν μέρος πάνω από 40 εκθέτες από το εξωτερικό. Ανάμεσά τους εταιρείες και εργοστάσια που προμηθεύουν με εξαρτήματα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως RobertBosch, SchaefferAutomotive, NGK και MannFilter, η Hankook (εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως), αλλά και η Castrol, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των λιπαντικών».

Τόνισε επίσης ότι «πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Κύπρο όσον αφορά στον αριθμό των προσκεκλημένων από το εξωτερικό» και υπογράμμισε πως «η έκθεση θα αποφέρει περίπου 250 διανυκτερεύσεις για τη Λευκωσία, βάζοντας το στίγμα της πρωτεύουσας στο χάρτη του εκθεσιακού τουρισμού».

Το «AUTOFIXSHOW 2017» απευθύνεται σε επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων, μηχανολόγους, επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο εμπορικών και επιβατικών οχημάτων, ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, ιδιαίτερα στο χώρο των ανταλλακτικών, ελαστικών και λιπαντικών. Προσελκύει ακόμα φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής καθώς και ακαδημαϊκούς των συγκεκριμένων κλάδων.

Το φετινό «AUTOFIXSHOW» θα είναι εμπλουτισμένο με διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά σε λειτουργία τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεργείων που παρέχει η Bosch και τα KSTools.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/Chr.Kapodistrias.

2 1Β

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy