Αναβολή ψήφισης της π.ν. για πάγωμα ιδιωτικοποιήσεων

Τη μετάθεση για μια βδομάδα της συζήτησης νομοσχεδίων και προτάσεων νόμου από την Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε σήμερα η Σύσκεψη των Αρχηγών και Εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη στην αποψινή συνεδρία οδηγούνται προς ψήφιση η πρόταση νόμου των κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για ρύθμιση των καταχρηστικών τραπεζικών ρητρών και το νομοσχέδιο που αφορά την καύση των νεκρών.

Κατά τη σημερινή τους σύσκεψη, οι Αρχηγοί και Εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αποφάσισαν την αναβολή για μια βδομάδα, της συζήτησης, της πρότασης νόμου του ΑΚΕΛ για πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων ως το τέλος του 2017 αλλά και τα νομοσχέδια που ρυθμίζουν θέματα ασυμβίβαστου για δημόσιους αξιωματούχους, το νομοσχέδιο που αφορά τη λειτουργία της ΚΥΠ και το νομοσχέδιο για τη δημιουργία εναλλακτικής πρόσβασης στα δημόσια πανεπιστήμια.

Στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας πριν από τη διάλυση της Βουλής ενόψει βουλευτικών εκλογών αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ άλλων και το νομοθετικό πλαίσιο για το «πόθεν έσχες», όπως επίσης και η πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ για ρύθμιση της απεργίας σε ουσιώδεις υπηρεσίες.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy