Αναζητώντας το φως των έργων Mokuhanga

969

Η Κύπρος για πρώτη φορά συγκεντρώνει χαράκτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε τρεις παράλληλες εκθέσεις υμνώντας τον μαγικό κόσμο της ιαπωνικής χαρακτικής.

Οι δύο εκθέσεις εγκαινιάζονται την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Πύλη Αμμοχώστου, ενώ η τρίτη στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίστεια.

«Φορτσάρει» η Βουλή ενόψει θερινών διακοπών

«Φορτσάρει» η Βουλή ενόψει των θερινών διακοπών, αφού μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί η συζήτηση για πολύ σημαντικά θέματα ώστε να οδηγηθούν στην Ολομέλεια. Μάλιστα πολλές Επιτροπές όρισαν ολοήμερες συνεδρίες κάποιες μέχρι το απόγευμα για αυτή την εβδομάδα, ώστε να προλάβουν τον μεγάλο φόρτο εργασίας.

Οι πιο βαρυφορτωμένες Επιτροπές είναι η Οικονομικών, η Εσωτερικών και η Εργασίας. Η ατζέντα της Οικονομικών η οποία έχει προγραμματισμένη συνεδρία για σήμερα Δευτέρα, περιλαμβάνει συνολικά 21 θέματα εκ των οποίων τα περισσότερα είναι επείγοντα. Επίσης η ατζέντα της Εσωτερικών που και αυτή έχει προγραμματισμένη συνεδρία για σήμερα Δευτέρα, περιλαμβάνει 9 θέματα.

Ακόμη η ατζέντα της Επιτροπής Εργασίας η οποία έχει προγραμματισμένη συνεδρία για αύριο Τρίτη, περιλαμβάνει 20 θέματα εκ των οποίων τα περισσότερα είναι επείγοντα.

Για ένα μήνα λοιπόν η Βουλή θα εργάζεται σε ολοήμερη βάση, ενώ και τα Σαββατοκύριακα θα πέσει πολλή μελέτη.ΚΑΖ

 

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

261

206