Ανεπίδεκτος… χωρισμού, ύποπτος για βιασμό

Ύποπτος για βιασμό της πρώην συμβίας του λόγω του ότι δεν του…έκατσε καλά ο χωρισμός τους είναι 27χρονος Σύρος.

Η ίδια η κοπέλα, 34 ετών από τη Ρουμανία, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο στο διαμέρισμά της στη Λάρνακα.

Όπως είπε στην Αστυνομία η παραπονούμενη, διατηρούσε δεσμό με τον ύποπτο για πέντε μήνες και χώρισαν οριστικά τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, ο Σύρος αρνείτο να δεχθεί το χωρισμό και την πίεζε φορτικά για να επανασυνδεθούν, κάτι που η ίδια δεν δεχόταν. Ο νεαρός, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε ενοχλητικός και πιεστικός αναγκάζοντας την κοπέλα να ζητήσει προστασία από την Αστυνομία.

Παρ’ όλες τις συστάσεις, ο Σύρος συνέχισε να την παρενοχλεί με τηλεφωνήματα αλλά και επισκέψεις στην πολυκατοικία όπου διέμενε. Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, αναγκάστηκε να φύγει για την Αγγλία για δέκα μέρες, ωστόσο, με την επιστροφή της στις 15 Μαρτίου, έφτασε στο διαμέρισμα ο ύποπτος. Αφού της κτύπησε την πόρτα, σε έξαλλη κατάσταση την έσπρωξε μέσα και κλείδωσε.

Όπως κατήγγειλε η παραπονούμενη, τη μετέφερε στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της όπου, παρ’ όλη την προσπάθειά της να τον απωθήσει κτυπώντας τον με χέρια και πόδια, κατάφερε να τη βιάσει. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το μέρος. Ο Σύρος συνελήφθη την επομένη. Χθες προφυλακίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για 7 μέρες ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ανακρινόμενος, παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, αλλά, όπως ισχυρίζεται, αυτό έγινε με τη θέληση και τη συγκατάθεσή της. Η κοπέλα εξετάστηκε από γιατρό και ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι έφερε δύο μώλωπες στο λαιμό.

 

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy