Άνετη νίκη με Τζίμη και Ματ

Η Ομόνοια επικράτησε του Ερμή με 3-0 (τέταρτη συνεχόμενη  νίκη) με δυο γκολ του Χριστοφή και ένα του Ντάρμπισαϊαρ. Άνετη νίκη ενώ ο δείκτης του σκορ κάλλιστα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος.

Στο 4ο λεπτό ο Λόπες δεν σημάδεψε σωστά από κοντινή θέση, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χριστοφή εκμεταλλεύθηκε το λάθος διώξιμο του Ιμερέκοφ και πέτυχε γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή . Προτού πάρουν ανάσα στον Ερμή μάζεψαν για δεύτερη φορά τη μπάλα από τα δίχτυα τους αφού στο 7ο λεπτό ο Κατελάρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Σωφρονίου.

Στο πρώτο μόλις λεπτό της επανάληψης το «τριφύλλι» είχε μια τεράστια ευκαιρία για να πάρει αέρα τριών τερμάτων αλλά ο Χριστοφή μπροστά από την εστία και δεχόμενος πίεση, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφθασε σε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 64΄ με δυνατό σουτ, έπειτα από ατομική ενέργεια,. Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Βύντρα που πέρασε ως αλλαγή αντί του Ζαρσίνιο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαϊλοφ, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Καντέ, Μαδούρο, Άλεξ, Χριστοφή (89΄ Φιλιώτης), Αντόνια(80΄ Βύντρα), Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ.

ΕΡΜΗΣ: Σωφρονίου, Σανδραβέλης, Ιμερένκοφ, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Πατσέκο, Τσίνα(69΄ Ψάλτης), Νταμσέβσκι, Μπάουμαν (55΄ Ζαχάρια), Μοντέιρο(79΄ Θεοδώρου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατελάρης (3η)/ Μοντέριο, Ράντου, Νταρμτσέφσκι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου (Ι. Λαζάρου, Μ. Δημητριάδης).
ΘΕΑΤΕΣ: 5967 εισιτήρια

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy