Ανεβαίνει κι άλλο στις δημοσκοπήσεις ο Σταύρος Μαλάς

Σε πανικό και σύγχυση βρίσκεται το επιτελείο Νικόλα, προσπαθεί να τινάξει στον αέρα τις όποιες γέφυρες έχει κτίσει το επιτελείο Σ. Μαλά με τον λεγόμενο ενδιάμεσο χώρο.

 

Την αυξανόμενη άνοδο του Σταύρου Μαλά καταδεικνύει ακόμα μια δημοσκόπηση. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Symmetron Market Research για τον ALPHA Κύπρου, ο Σταύρος Μαλάς ανέβηκε στο 23,1% και φαίνεται να περνά στο δεύτερο γύρο αφήνοντας πίσω του τον Νικόλα Παπαδόπουλο με 22,6%.

Σημαντικό στοιχείο είναι η μεγάλη άνοδος στο ποσοστό πρόθεσης ψήφου για τον Σταύρο Μαλά, αφού στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας λάμβανε 19,6%, έχει δηλαδή αύξηση 3,5% σε αντίθεση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο που έμεινε «κολλημένος» στο ίδιο ποσοστό.

Πρώτος στην πρόθεση ψήφου παρέμεινε ο Νίκος Αναστασιάδης με 34,2%, χωρίς ωστόσο σημαντική αύξηση στο ποσοστό του (33,7% στην προηγούμενη δημοσκόπηση).

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Χρίστος Χρίστου με 4,3% και ακολουθεί ο Γιώργος Λιλλήκας με 3,1%.

Πανικός στο επιτελείο Νικόλα

Σε πανικό και σε σύγχυση βρίσκεται το επιτελείο του κ. Ν. Παπαδόπουλου, ο οποίος με τις τελευταίες του τοποθετήσεις προσπαθεί να τινάξει στον αέρα τις όποιες γέφυρες έχει κτίσει το επιτελείο Σ. Μαλά με τον λεγόμενο ενδιάμεσο χώρο.

Παρά το γεγονός ότι για την απομάκρυνση του Ν. Αναστασιάδη θα χρειαστεί ευρύτερη συνεργασία των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, φαίνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος επέλεξε δέκα μέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών την πολιτική της πόλωσης και των άκρων.

Αντίθετα, ο Σ. Μαλάς μέσα από τις απαντήσεις του επιχειρεί να διατηρήσει γέφυρες επικοινωνίας για να διευκολυνθεί η απομάκρυνση του κ. Αναστασιάδη από την Προεδρία, κάτι που τουλάχιστον φραστικά αποτελεί στόχο και για τον Ν. Παπαδόπουλο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy