Ανεξαρτήτου πορείας, δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Ο προπονητής της Ομόνοιας Αραδίπου, Μαρίνος Σατσιάς μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, την Εθνική αλλά και την ομάδα που εργάζεται ως τεχνικός.

Αναλυτικά: “Ο στόχος που βάζουμε ως Εθνική Κύπρου κάθε δυο χρόνια είναι η πρόκριση και δεν είναι εύκολο. Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε αλλά για να γίνει αυτό πρέπει οι Κύπριοι να αγωνίζονται περισσότερο και να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ομάδων, ειδικά των μικρομεσαίων. Η Εθνική πρέπει να αγαπηθεί περισσότερο και από τους ποδοσφαιριστές και από τον κόσμο. Όταν παίζουμε εντός έδρας βλέπουμε ότι δεν έρχεται πολύς κόσμος αν δεν είναι μεγάλος ο αντίπαλος. Υπάρχουν οι βάσεις για να κάνουμε το επόμενο βήμα και πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Για λεπτομέρειες χάνουμε αγώνες”

Για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: “Ανεξαρτήτου πορείας των δυο ομάδων ένα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι το καλύτερο παιχνίδι του Κυπριακού πρωταθλήματος. Είναι θέμα πρεστίζ. Για μένα δεν υπάρχει φαβορί”

Ομόνοια Αραδίππου: “Η Ομόνοια Αραδίππου είναι μια υγιής ομάδα, φυσικά με τα προβλήματα της στο αγωνιστικό και το οικονομικό. Αλλά είναι μια ομάδα με μέλλον και οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση κάνουν σωστή δουλειά”

“Δεν θέσαμε στόχο τον τίτλο. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε την επικίνδυνη ζώνη και να φτιάξουμε μια ομάδα που τα επόμενα 1-2 χρόνια θα πρωταγωνιστήσει. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, δεν κάναμε τίποτα ακόμη άσχετα αν είμαστε πρώτοι αυτή την στιγμή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Ο στόχος μπορεί να αλλάξει στην πορεία αλλά πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy