Αγγλία: Εμφανίστηκε η Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι μπορεί να έκαναν τα εύκολα-δύσκολα, ωστόσο κατάφεραν εν τέλει να αποδράσουν απ’ το «Χόθρονς» με σκορ 3-2 και να ανοίξουν λογαριασμό μετά τις αποτυχίες κόντρα σε Σουόνσι (2-2) και Μαν. Σίτι (3-0).

Οι πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και «χόρευαν» στη βροχή. Αφότου βέβαια χρειάστηκε να επέμβει ο Κουρτουά στα πρώτα λεπτά και να σώσει την ομάδα του σε πέναλτι (κακή εκτέλεση του Μόρισον).

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η απόσβεση του Πέδρο. Στο ντεμπούτο του λοιπόν με την φανέλα των Λονδρέζων, ο Καταλανός άσος βρήκε δίχτυα κι άνοιξε το σκορ στο 20’. Και δεν έμεινε εκεί, αλλά δέκα λεπτά αργότερα με μια σέντρα-σουτ, ουσιαστικά βρήκε τον Ντιέγκο Κόστα κι αυτός με κοντινή προβολή ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Οι «baggies» μπήκαν ξανά στο… κόλπο με τον Μόρισον να μειώνει (στο 35’), όμως δεν το χάρηκε πολύ, διότι πριν καν βγει το πρώτο μέρος ήρθε νέα απάντηση απ’ τον Αθπιλικουέτα, ο οποίος επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ (3-1).

Στο 54’ ο Τέρι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα κι άφησε για πολύ ώρα την ομάδα του με δέκα παίκτες. Και εκεί πάτησε η Γουέστ Μπρομ, ούτως ώστε με τον Μόρισον να βρεθεί εκ νέου σε απόσταση… αναπνοής (μειώνοντας στο 59’ σε 3-2)

Αν και υπήρχε ακόμα μισή ώρα για το σοκ της Τσέλσι, εν τέλει με ψυχή και πάθος κατάφερε να σταθεί όρθια και να φτάσει εν τέλει στο τρίποντο, με τον Μουρίνιο να… ξεσπά στο φινάλε για τη δυσκολία με την οποία ήρθε το πρώτο φετινό διπλό.
www.sport-fm,gr

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy