Αγγλία: Εμειναν στην ισοπαλία

Μετά από ένα αρκετά ορεξάτο πρώτο ημίχρονο, Σαουθάμπτον και Τότεναμ κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ αλλά το άφησαν εκεί, με το 1-1 να μένει μέχρι και το τέλος του αγώνα παρά τις όποιες ευκαιρίες σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

Όπως και στο παιχνίδι της Boxing Day στο “Γουέμπλεϊ” οι χώροι στα μετόπισθεν ήταν πάρα πολλοί, αλλά τούτη την φορά από την ανάποδη.

Η γηπεδούχος Σαουθάμπτον εντόπισε πρόβλημα στην δεξιά πτέρυγα της Τότεναμ και προσπάθησε από εκεί να δημιουργήσει τους πρώτους της κινδύνους. Από εκεί ήρθε και το τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι, με τον Ντάβιντσον να κάνει κακό υπολογισμό, να στέκεται και άτυχος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το 1-0 λειτούργησε αφυπνιστικά για το σύνολο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που με τον Χάρι Κέιν να φτάνει τα 99 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ κατάφερε να κάνει το 1-1 και ένα παράλληλο restart στο ματς.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο πλευρές δοκίμασαν να φτιάξουν και πάλι ευκαιρίες, με τον Στίφενς να χάνει μία για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο και την Τότεναμ να επιστρέφει στο δεύτερο για να φτιάξει τις νέες καλύτερες στιγμές της. Εν τέλει δεν έμελλε να καταλήξει καμία από αυτές στα δίχτυα, με τους Spurs να μένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς διαφορά από την Λίβερπουλ που έχει και ματς λιγότερο, και την Σαουθάμπτον να μην κερδίζει για 11ο διαδοχικό της ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένοντας στην ζώνη του υποβιβασμού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy