Αγγλία: Έπεσε η Σάντερλαντ

Το… κερασάκι στην τούρτα. Η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε απέναντι στην Μπόρνμουθ, δεχόμενη «μαχαιριά» στο τέλος του αγώνα, και με το εις βάρος της 1-0 στο «Στάδιο του Φωτός» όλα τελείωσαν.Τα «κεράσια» έριξαν στην Τσάμπιονσιπ τις «μαυρόγατες» και έβαλαν τέλος στα βάσανα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες έμεινε στους 21 βαθμούς μετά από 34 παιχνίδια καi «τράμπαρε» και οριστικά με την μισητή γειτόνισσα Νιούκαστλ στην Τσάμπιονσιπ.

Μάλιστα το κακό είναι πως η Σαουθάπτον θα μπορούσε επίσης να «σκοτώσει» στο τέλος την Χαλ, αλλά ο Έλντιν Γιακούποβιτς (σ.σ πρώην του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη) έβγαλε πέναλτι του Ντούσαν Τάντιτς με εντυπωσιακό τρόπο.

Δεν χρειάστηκε παρά λιγότερο από ένα λεπτό η Μπόρνμουθ για να ανησυχήσει την πολύ κακή άμυνα της Σάντερλαντ, με τον Κουκ να αστοχεί για λίγο εξ’ επαφής. Η ευκαιρία έδωσε άλλο αέρα στους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στα επόμενα λεπτά, με μοναδική απάντηση ένα σουτ του Φάμπιο Μπορίνι το οποίο απομάκρυνε ο Άρτουρ Μπόρουτς.

Οι τρεις καλύτερες ευκαιρίες του ημιχρόνου ανήκαν στον Κινγκ για τα «κεράσια» και στον Ντεφό για τις «μαυρόγρατες», με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον δεύτερο να ακολουθεί χάνοντας το άχαστο, σουτάροντας πάνω στον Μπόρουτς. Ο Κινγκ λίγο αργότερα είδε τον Λαβ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες δεν άλλαξαν πρόσωπα και κατάφεραν να βρουν και πάλι γρήγορες ευκαιρίες με συνήθεις πρωταγωνιστές. Ενώ ο Πιου είχε κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του αστοχώντας για λίγο, Μπόρουτς και Μπορίνι «μονομάχησαν» και πάλι, με τον Πολωνό πορτέρο να βγαίνει ξανά νικητής. Το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να πάει πάνω-κάτω, με τον Μπόρουτς να είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά από απόκρουση σε προσπάθεια του Χάνεϊμαν.

Κι αφού το διπλό δεν ήρθε καθώς δεν καταλογίστηκε κακώς πέναλτι στον Κινγκ, ήρθε με γκολ του ίδιου παίκτη στο 88′.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο

Σάντερλαντ-Μπόρνμουθ 0-1 (88′ Κινγκ)

Σαουθάμπτον-Χαλ 0-0

Στόουκ Γουέστ Χαμ 0-0

Γουέστ Μπρομ-Λέστερ 0-1 (43′ Βάρντι)

Κ.Πάλας-Μπέρνλι  0-2  (9′ Μπαρνς, 78′ Γκρέι)

Κυριακή

14:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι
16:05 Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Σίτι
16:05 Έβερτον-Τσέλσι
18:30 Τότεναμ-Άρσεναλ

Δευτέρα

22:00 Γουότφορντ-Λίβερπουλ

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy