Aνοικτή πρόσκληση για συμμετοχή σε δικοινοτικό φεστιβάλ μουσικής στις 27/6

Ανοικτή πρόσκληση για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα μουσικά συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο δικοινοτικό μουσικό φεστιβάλ – Unity Fest στην τάφρο του Ξενοδοχείου Λήδρα Πάλας, στις 27 Ιουνίου, απευθύνουν οι διοργανωτές.

Σε ανακοίνωση που στάληκε στα ΜΜΕ αναφέρεται ότι το Unity Fest “στοχεύει να φέρει μαζί την Κυπριακή νεολαία και από τις δύο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής μέσα από τη δύναμη της μουσικής και την ελπίδα να εργαστούν για μια κουλτούρα ειρήνης στην Κύπρο, ξεπερνώντας φόβους και προκαταλήψεις”.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι οι Gadjo Dilo και Fikri Karayel.

Αιτήσεις υπάρχουν εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν στο [email protected] ένα βίντεο που να περιέχει τρία τραγούδια (μέγιστης διάρκειας 15 λεπτά).

Τα επιλεγμένα μουσικά συγκροτήματα θα κερδίσουν ένα κουπόνι €200 για αγορά μουσικών ειδών , 30% έκπτωση με αγορά μουσικών ειδών μέχρι €500, δύο ώρες δωρεάν μουσικής πρόβας για το Unity Fest σε στούντιο στη Λευκωσία και υποστηρικτική προώθηση από το Unity Fest και αναγραφή του ονόματος στην αφίσα του φεστιβάλ.

Διορία λήξης υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 18η Μαΐου 23:59
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με το: +357 99 386454

Το Unity Fest συνδιοργανώνεται από την Δικοινοτική Πρωτοβουλία για Ειρήνη-Ενωμένη Κύπρος, το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Υποστηρίζεται από το Σπίτι της Συνεργασίας, την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, την Πρεσβεία των ΗΠΑ, την Πρεσβεία της Σουηδίας και το Κέντρο Νεολαίας της Αμμοχώστου (MAGEM Famagusta Youth Center).

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy