Ανοιξιάτικος Διαγωνισμός για τους Κήπους του Leptos Kamares Village

Ένα μεγάλο Ανοιξιάτικο Διαγωνισμό Κήπων και Λουλουδιών διοργανώνει ο Όμιλος Λεπτός για τους ιδιοκτήτες κατοικιών (γύρω στις 5000) σ ’όλα τα έργα του στις περιοχές των χωριών Τάλας, Κοίλης και Τσάδας με επίκεντρο του διαγωνισμού το Kamares Village το οποίο γειτνιάζει με το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου και γιορτάζει φέτος τα 40χρονα του.
Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Η βράβευση των πρώτων τριών καλύτερων κήπων και τριών ωραιότερων ανθισμένων καλαθιών θα γίνει στο Kamares Club σε ειδική εκδήλωση όπου και θα δοθεί δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες.
Η ημιορεινή αυτή περιοχή της Πάφου αποτελεί ένα μοναδικό πολύχρωμο παράθυρο με θέα την Μεσόγειο. Οι όμορφες παραδοσιακές κατοικίες της περιοχής με τους πολύχρωμους κήπους τους αποτελούν αυτή την εποχή πόλο έλξης τόσο από τους λάτρεις του φυσικού τοπίου όσο και από τους ξένους αγοραστές και επενδυτές οι οποίοι ψάχνουν να βρουν την ονειρεμένη τους κατοικία.
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να σταλεί αίτηση στο Kamares Club η στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις : [email protected] , [email protected]

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy