Άνοδος εννέα θέσεων για την Εθνική Κύπρου

Εννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κέρδισε η Εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου της Κύπρου, η οποία βρίσκεται πλέον στην 87η θέση από την 96η στην οποία βρισκόταν το Μάιο, σύμφωνα με την κατάταξη των εθνικών ομάδων για το μήνα Ιούνιο, που ανακοίνωσε την Πέμπτη η FIFA.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, σταθερά στην πρώτη θέση παραμένει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία, ενώ το Βέλγιο, το οποίο συμμετέχει στον όμιλο της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2016, ανέβηκε στη δεύτερη θέση στον κόσμο, αφήνοντας στην τρίτη θέση την Αργεντινή.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Κολομβία, η Βραζιλία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη, η Γαλλία και η Ισπανία.
Η επόμενη κατάταξη θα ανακοινωθεί αρχές Ιουλίου.

Πάντως, η Εθνική Κύπρου δίνει στις 12 Ιουνίου τον 6ο της αγώνα για τα Προκριματικά του EURO 2016 με την Ανδόρα εκτός έδρας, και έχει στόχο την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση η οποία θα της δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της που θα δώσει το Φθινόπωρο.

Η προετοιμασία αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο , στις 09:00 με προπόνηση στο ΓΣΠ. Ξημερώματα Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη, και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Ανδόρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy