Aπάντηση ΑΚΕΛ σε Νικολαϊδη: Αιτία οι περικοπές στον προϋπολογισμό του Δήμου

Με ανταπάντηση στον Δήμαρχο Λεμεσού μέσω ανακοίνωσής του, επιμένει το ΑΚΕΛ στην άποψη ότι οι χθεσινές καταστροφές στη Λεμεσό οφείλονται στις δραστικές περικοπές στον προϋπολογισμό του Δήμου αλλά και στο κούρεμα εκατομμυρίων από τα δάνεια του ΣΑΛΑ, ενώ αναφέρει ότι η απάντηση του Δημάρχου στην αρχική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, επιβεβαιώνει πλήρως την άποψη ότι δεν υπήρξε κανένα προληπτικό μέτρο αντιμετώπισης παρά τις προειδοποιήσεις.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η απάντηση του Δημάρχου Λεμεσού στην ανακοίνωση μας επιβεβαιώνει πλήρως την άποψη μας ότι κανένα προληπτικό μέτρο αντιμετώπισης των χθεσινών πλημμυρών είχε ληφθεί πάρα τις έγκαιρες και σαφείς προειδοποιήσεις.

Η ανεπάρκεια των υποδομών -ιδιαίτερα σε περίπτωση ακραίων φαινομένων- ήταν γνώστη όπως γνωστοί είναι και οι λόγοι που την προκάλεσαν ,δηλαδή οι δραστικές περικοπές στον προϋπολογισμό του Δήμου αλλά και το κούρεμα εκατομμυρίων από τα δάνεια του ΣΑΛΑ.

Αυτά ακριβώς τα δεδομένα επέβαλλαν προληπτική κινητοποίηση ,συγκεκριμένη ενημέρωση των δημοτών, λήψη προστατευτικών και ανασταλτικών μέτρων .Ενέργειες οι οποίες δεν έγιναν.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των πολίτων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy