Απαράδεκτη συμπεριφορά από Δώνη

Απαράδεκτη κρίνεται η συμπεριφορά του Γιώργου Δώνη απέναντι στο συνάδελφο του Στήβεν Πρέσλι κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην Πάφο. Παράλληλα αντί να ρίξει τους τόνους, (ως όφειλε εκ της ιδιότητας του),  προσπάθησε να δικαιολογήσει τη δική του συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο της γηπεδούχου (πανηγύρισε με μέτωπο προς την κερκίδα της Πάφου).

Πολύ άσχημη εντύπωση δημιούργησε το γεγονός ότι ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε απαξιωτικά για το συνάδελφο του που είχε αναφερθεί στην ενέργεια που προέβη  ο Ελλαδίτης προπονητής κατά του κόσμου της Πάφου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν απαντά σε ανθρώπους που δεν έχουν αξία»!

Να τι είπε συνολικά : «Απαντώ στον προπονητή που ούτε καν τον ξέρω. Δίνω απαντήσεις μόνο σε όσους έχουν αξία, σε αυτούς που δεν έχουν δεν ασχολούμαι. Ναι, θα μιλήσω. Χαιρέτισα τον κόσμο. Δεν έκανα κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι φταίει στον Πάφο η μάνα μου. Προκάλεσα κανέναν εγώ; Ποιον προκάλεσα εγώ. Μια φορά πείτε και εσείς την αλήθεια. Σας αρέσει να ακούγετε 90 λεπτά Δώνη μπινέ που… γιε; Την επόμενη φορά που θα σας βρίζουν τη μάνα να προσκυνήσετε. Γεια σας».

Τι είπε ο Στήβεν Πρέσλι: «Καταρχάς είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παικτών. Πέθαναν στο γήπεδο για την Πάφο σήμερα. Το πνεύμα και η ενότητα της ομάδας ήταν δυνατά. Είμαι απογοητευμένος από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Έδειξε ασέβεια στον κόσμο μας και τους παίκτες μας και αυτό θα το θυμόμαστε. Καλή τύχη στο μέλλον στο ΑΠΟΕΛ».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy