Απέναντι στο μεγαθήριο θα ψάξει το όφελος

Τα λόγια είναι περιττά. Αύριο (21:45) το ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος η Μπαρτσελόνα, η οποία αν και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση δεν σημαίνει ότι αύριο δεν θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό αφού έχει ως στόχο την πρωτιά του Ομίλου.

Το ΑΠΟΕΛ από την άλλη έχει θέσει ως στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και έτσι αύριο θέλει να έχει βαθμολογικό όφελος αν αυτό είναι εφικτό απέναντι σ’ ένα τέτοιο μεγαθήριο. Οι δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα είναι πολύ καλά γνωστές σε όλους, ωστόσο με φάρο τον αγώνα που έγινε στο «Καμπ Νόου» όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» στάθηκαν επάξια, θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο αλλά αυτή την φορά ψάχνοντας βαθμό ή βαθμούς.

Μπορεί για πολλούς να μοιάζει μη ρεαλιστικό το σενάριο το ΑΠΟΕΛ να κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πολύ καλά ότι αν η ομάδα πετύχει έναν τέτοιο άθλο θα μπορέσει στην τελευταία αγωνιστική με τον Αγιαξ να διεκδικήσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς, καθώς μόνο ο Χαραλαμπίδης είναι παροπλισμένος (αναμενόταν χθες βράδυ στο νησί μας). Χθες ο κ. Δώνης ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα από την οποία κόπηκαν οι Κίσσας, Ιωάννου, Κακά, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης και Σωτηρίου. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Βινίσιους, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στη σημερινή προπόνηση.

Ιταλική σφυρίχτρα

Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι θα διαιτητεύσει την αυριανή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Τζιανλούκα Καριολάτο και Αλεσάντρο Τζιαλαντίνι. Επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Πάολο Ματσολένι και Καρμίν Ρούσο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρικάρντο Ντι Φιόρε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy