Απέσυρε τα μέτρα φρούρησης στη σορό της Petrana η Αστυνομία

Η Αστυνομία μετά την ολοκλήρωση της 5ης  νεκροτομής στην σορό της  46χρονης Petrana Milchova Nikolova, από την  Ελληνίδα  καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου και τον Ανδρέα Μαρνερίδη Κύπριο ιατροδικαστή που εργάζεται στην Αγγλία απέσυρε τα μέτρα φρούρησης και ανακοίνωσε στους οικείους της θανούσας ότι θα μπορούν να παραλάβουν την σορό για να την μεταφέρουν στην χώρα τους για ταφή.

Στο μεταξύ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα  το περιεχόμενο του πορίσματος που θα ετοιμάσει η κ.  Σπηλιοπούλου.
   
Οι ιατροδικαστές που δεν θέλησαν να προβούν σε οποιαδήποτε τοποθέτηση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας μετά την πολύωρη διενέργεια της 5ης νεκροτομής και κλήθηκαν από την Νομική Υπηρεσία και το Υπουργείο Υγείας με στόχο να ετοιμαστεί τεκμηριωμένη έκθεση, ικανή να μην μπορεί να αμφισβητηθεί στο Δικαστήριο.

Στο μεταξύ, σε μια άλλη εξέλιξη η Αστυνομία Πάφου εξακολουθεί να φρουρεί τους πέντε σκύλους Rottweiler ιδιοκτησίας του 27χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση. 

O 27xρονος έχει παραπεμφθεί  σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Απριλίου του 2018.

Διέταξε επίσης όπως ο 27χρονος  που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης του στο Κακουργιοδικείο.

Η 46χρονη Petrana από την Βουλγαρία  τραυματίστηκε θανάσιμα την 22η Φεβρουαρίου του 2018 στην τοποθεσία “Γερμανίνα” στην παραλιακή περιοχή της Γεροσκήπου.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου αφού εξετάστηκε από επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Στο μεταξύ οι εξετάσεις των ανακριτικών αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δύο σκύλων που δεν εντοπίστηκαν στα υποστατικά του 27χρονου καθώς και ένα από τα τέσσερα κυνηγετικά όπλα που κατέχει ο πατέρας του.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy