Απειλές από Χρήστο Χρήστου του ΕΛΑΜ προς ΕΔΟΝ

Απειλές προς την ΕΔΟΝ εξαπέλυσε ο Χρίστος Χρίστου πρόεδρος του ΕΛΑΜ -της Χρυσής Αυγής της Κύπρου που στην Ελλάδα στελέχη του είναι υπόδικα για δολοφονίες-, με αφορμή πρόσφατη ομιλία του Χρίστου Χριστόφια στην εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τους 4 ήρωες του Άη Γιάννη, στη Λάρνακα.

Ο Χρίστος Χριστόφιας ανάφερε μεταξύ άλλων:

“Μπροστά στην άνοδο του νεοφασισμού, δηλώνουμε περήφανα αντιφασίστες. Κάνουμε δουλειά στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές να απομονωθεί το τέρας του φασισμού. Να τσακιστεί πριν να είναι και πάλι αργά. Να πείσουμε το λαό μας και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, πως μόνο κακά μπορεί να περιμένει κανείς από το ΕΛΑΜ. Αποκαλύπτουμε το πραγματικό τους μισάνθρωπο πρόσωπο, που το καμουφλάρουν περίτεχνα με το δημαγωγικό τους λόγο και τις λαϊκίστικες τους δράσεις. Καταδεικνύουμε ότι αποτελούν αμετανόητους νοσταλγούς και συνεχιστές της Χούντας, του ολετήρα Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β’. Βροντοφωνάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, πως ο φασισμός δεν θα περάσει”.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Χρίστος Χρίστου με απειλές επιχειρεί να εκφοβίσει τον Χρίστο Χριστόφια γράφοντας:

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ 13.7.2018:» Μονο κακα μπορει να φερει το ΕΛΑΜ στον τοπο. ΩΣ ΕΔΟΝ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ «ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ» ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΔΟΝ… ΕΔΩ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…Capture-147

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy