Απίστευτο: Σταμάτησαν το χειρουργείο για να δουν τα… πέναλτι! (Video)

Ο ασθενής μπορεί να περιμένει, τα… πέναλτι όχι!
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφθηκε το προσωπικό νοσοκομείου στη Χιλή, το οποίο διέκοψε χειρουργική επέμβαση, με τον ασθενή ναρκωμένο και στο κρεβάτι, προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι στο ματς μεταξύ Πορτογαλίας και Χιλής για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξήχθη στη Ρωσία.
Στο απίστευτο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρχών της Χιλής που διέταξαν έρευνα για το περιστατικό, γιατροί και νοσοκόμοι διακόπτουν την επέμβαση και πανηγυρίζουν την απόκρουση από τον Χιλιανό γκολκίπερ Κλαούντιο Μπράβο του πέναλτι που εκτέλεσε ο Πορτογάλος Ζοάο Μουτίνιο.

Το εκπληκτικό είναι ότι μέσα στο χειρουργείο φαίνεται να έχει εγκατασταθεί συσκευή τηλεόρασης, ώστε το προσωπικό του νοσοκομείου να μη χάσει λεπτό από τον αγώνα, αν και ακόμα δεν είναι γνωστό ούτε σε πιο νοσηλευτικό ίδρυμα έγινε το απίστευτο περιστατικό, ούτε το είδος και η φάση της επέμβασης.
Πάντως, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χιλής έκανε σαφές ότι πρόκειται για «σοβαρό περιστατικό» και ότι «χρήζει έρευνας».
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy