Από Καλάσνικοφ τα φονικά πυρά κατά του “Τσικίτο”

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του δράστη ο οποίος από απόσταση 130 περίπου μέτρων πυροβόλησε και σκότωσε το βράδυ της Τρίτης τον Γιώργο Γεωργίου άλλως «Τσικίτο» έξω από το σπίτι του στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κάλυκας που εντοπίστηκε χθες το πρωί στον λόφο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του Γεωργίου, είναι διαμετρήματος 7,62 mm και πιθανόν το όπλο να είναι τύπου Καλάσνικοφ.

Ο κάλυκας έχει σταλεί για όλες τις απαραίτητες βαλλιστικές, επιστημονικές και άλλες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να εξεταστεί κατά πόσον το όπλο που χρησιμοποιεί κάλυκες τέτοιου διαμετρήματος έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στο ΤΑΕ Λάρνακας έχουν κληθεί αρκετά άτομα του φιλικού, οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να γίνουν οποιεσδήποτε συλλήψεις.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει αναπαράσταση του φόνου σε μια προσπάθεια να περισυλλεγούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη.

Σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του Γεωργίου στην Πύλα, για εντοπισμό του δεύτερου κάλυκα.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy