Αποφασισμένοι οι κάτοικοι του Καλού Χωριού Λάρνακας – Θα μπουν στο Πεδίο Βολής

Στο πεδίο βολής είναι αποφασισμένοι να μπουν οι κάτοικοι του Καλού Χωριού Λάρνακας,σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κοινοτάρχης Καλού Χωριού Λάρνακας Φλουρέντζος Θεοδώρου, ανέφερε πως οι χθεσινές εκρήξεις έγιναν αισθητές μέχρι και την περιοχή των Κοκκινοχωρίων.

Προειδοποίησε οτι εαν την ερχόμενη Τρίτη πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη καταστροφή βλημάτων από την Εθνική Φρουρά οι κάτοικοι ειναι αποφασισμένοι να μπουν στο Πεδίο Βολής.

Ανέφερε επίσης πως οι χθεσινές εκρήξεις έγιναν αισθητές μέχρι και την περιοχή των Κοκκινοχωρίων ενώ προσθεσε ότι σε μία περίπτωση έπεσαν κομμάτια από το ταβάνι ενός σπιτιού. «Είμαστε εδώ 40 χρόνια και δεν είδαμε ποτέ κάτι παρόμοιο» συμπλήρωσε.

«Ενημερώσαμε σχετικά τον υπουργό. Αναμένουμε την απόφαση τη Δευτέρα. Αν αποφασίσουν να καταστρέψουν πυρομαχικά, εμείς θα μπούμε στο πεδίο βολής», ανέφερε ο κ. Θεοδώρου.

Ο Κοινοτάρχης Καλού Χωριού Λάρνακας ανέφερε ακόμη ότι ο προηγούμενος υπουργός Άμυνας τους υποσχέθηκε ότι οι εκρήξεις θα σταματήσουν και τα πυρομαχικά θα αποστέλλονται για καταστροφή στο εξωτερικό, κατί το οποίο ωστόσο δεν έγινε.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy