Αρχιεπίσκοπος: Οι Αριστεροί να συμπεριφέρονται δημοκρατικά

Μιλώντας στην μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αναφέρθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους και στις επικρίσεις που δέχεται από συγκεκριμένους χώρους σχετικά με την ανάμειξή του στην πολιτική ζωή.

Ερωτηθείς για το ποιοι είναι αυτοί που έχουν διαφορετική ιδεολογία από τον ίδιο, απάντησε χαρακτηριστικά, «Οι Αριστεροί. Θέλετε και παπά να σας το πεί;»

Συνεχίζοντας, ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τους Αριστερούς να συμπεριφέρονται δημοκρατικά, επικαλούμενος την ελευθερία λόγου και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι για να διερωτάται κανείς πως μπορεί ο συγκεκριμένος να απαιτεί δημοκρατική αντιμετώπιση από τον οποιονδήποτε – επικαλούμενος μάλιστα τα ανθρώπινα δικαιώματα – όταν ο ίδιος δεν διστάζει σε κάθε ευκαιρία να στοχοποιεί συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας με ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να έχει υπόψιν ο Αρχιεπίσκοπος ότι οι Αριστεροί δεν τρώνε κουτόχορτο.  Γι’ αυτό τα περί αγάπης και συνεργασίας ας τα κρατήσει για το ποίμνιο του. Και για όσους αφελείς τον πιστεύουν.

Κ.Α

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy