Αρχιεπίσκοπος τύφλα, αγκαλιά με γυναίκες ενεπλάκη σε καβγά μέσα σε μπαρ (βίντεο)

Ένας Ουκρανός Αρχιεπίσκοπος εστάλη σε μοναστήρι προκειμένου να… μετανοήσει, μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε όταν κάμερα τον κατέγραψε μεθυσμένο σε μπαρ αγκαλιά με γυναίκες. Ο αρχιεπίσκοπος ήταν τόσο μεθυσμένος ώστε η βραδιά κατέληξε σε άγριο καβγά.

Αστυνομικοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ κλήθηκαν αντιμετωπίσουν την κατάσταση που προκάλεσε ένας αρχιεπίσκοπος με την παρέα του σε μπαρ στην Ουκρανία.

Ο αρχιεπίσκοπος δεν ήταν μόνος. Μαζί του ήταν και άλλοι ιερείς, μέλη της Ουκρανικής Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας (UAOC).

Η βραδιά ξεκίνησε δυνατά, με τους κληρικούς να απολαμβάνουν τον χορό με γυναίκες -και όλα αυτά, κατά τη διάρκεια περιόδου νηστείας και προσευχής- και κατέληξε σε γερό καβγά με ξύλο.

Το πολυσυζητημένο βίντεο, που αποτελεί τεκμήριο της αμαρτωλής νύχτας, ανέβηκε στο youtube και συγκέντρωσε πάνω από 300.000 προβολές μέσα σε τρεις ημέρες.

Ο αρχιεπίσκοπος Mstyslav αρχικά αρνήθηκε ότι συμμετείχε, προφανώς αγνοώντας το βίντεο του CCTV, στη συνέχεια, όμως, ο επικεφαλής της τοπικής εκκλησίας ζήτησε συγγνώμη από το ποίμνιο του για τις πράξεις των κληρικών.

Η ουκρανική εκκλησία δήλωσε ότι θα ξεκινήσει τη δική της έρευνα για το περιστατικό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy