Αρχίζει το 3ο Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού

Άφθονη μπύρα κι ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπόσχονται οι διοργανωτές του 3ου Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου, στο χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Το Φεστιβάλ στηρίζει μεταξύ άλλων ο Δήμος της Λεμεσού και σε διάσκεψη Τύπου το μεσημέρι, στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Στούππας, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που πήραν πριν από 3 χρόνια, ώστε σήμερα το Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού να αποτελεί έναν ακόμη θεσμό για την πόλη.

Σύμφωνα εξάλλου με τους διοργανωτές, προσπάθεια είναι να δοθεί στο κοινό της Λεμεσού μια διέξοδος ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με χαμηλό οικονομικό κόστος.

Στο Φεστιβάλ, που θα αρχίζει στις 17:00, λαμβάνουν μέρος πέντε εταιρείες παρασκευής και εισαγωγής μπύρας με 20 περίπου διαφορετικές επωνυμίες μπύρας, ενώ μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 31 Ιουλίου, θα τελέσει στις 20:00 ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού Μαχαλλεκίδη και τη ροκ μπάντα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Στις 22:00 θα δοθεί συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή Χρίστου Δάντη και της Ευδοκίας Ράπτη.

Το Σάββατο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει τα συγκροτήματα Scarlett Echoes (20:00) και Minus One (22:00), ενώ την Κυριακή τη Ρεμπέτικη Κομπανία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού (20:00) και τον Σάββα Ισοβίτη, Στέλιο Στυλιανού και τις Κακές Παρέες (22:00), με έκτακτη συμμετοχή την Κατερίνα Καμπανέλλη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα με φαγητά και άλλα εδέσματα, ενώ κάθε βράδυ (21:30) θα διεξάγεται διαγωνισμός μπύρας «Το γρήγορο ποτήρι».

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy