Αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Η Ανόρθωση παρουσιάζεται πανέτοιμη για την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει σε λίγο (19:00) απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ούτως ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία και στο ντέρμπι της Παρασκευής με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και να ανέβει βαθμολογικά.

Όσον αφορά τα σενάρια για την ενδεκάδα, ερωτηματικό παραμένει η χρησιμοποίηση του Σεράν στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ισπανός δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οσον αφορά τον Ιακοβένκο, όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο αρχικό πλάνο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καμίνσκι, με τον Νούχου να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Δημητρίου δεξιά. Ο Χόλγκερσον θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας και θα έχει ως παρτενέρ είτε τον Σεράν, είτε τον Μάκο. Αν ισχύσει το πρώτο σενάριο τότε ο Ελλαδίτης θα παίξει στο χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Λαΐφη. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μαϊσουράντζε θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση.

Λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Αμπουρτζάνια, με τον Κάλβο και τον Μακρή να καλύπτουν τα δύο άκρα. Ο Ιακοβένκο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy