Αρνήθηκε κάθε ανάμειξη και αφέθηκε ελεύθερος ο Παναγιώτου

Ελεύθερος αφέθηκε από την αστυνομία ο Παναγιώτης Παναγιώτου.

Ο 40χρονος άνδρας παραδόθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία ύστερα από έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης εναντίον του, σε σχέση με υπόθεση απειλιτικού τηλεφωνήματος σε παράγοντα του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Παναγιώτου, ανακρινόμενος, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και γύρω στις 11 χθες βράδυ, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης, αφέθηκε ελεύθερος.

Μίλησε και δεύτερος διαιτητής

Στο μεταξύ και δεύτερος διαιτητής, μετά τον Μάριο Παναγή, έδωσε κατάθεση αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Πολίτης, ο διαιτητής είχε υποδειχθεί από τον Μάριο Παναγή ως ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει το τι γίνεται στο παρασκήνιο, για τα στημένα παιχνίδια, τις απειλές και τους εκβιασμούς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι ανακριτές είχαν συνάντηση με τον Γενικό και Βοηθό γενικό εισαγγελέα, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν να παραλάβουν τις ηχογραφημένες συνομιλίες και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, καθώς πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν από παράνομες ενέργειες.

Η νομική υπηρεσία ζήτησε από τους ανακριτές να συνεχίσουν τις έρευνες και να πάρουν τις καταθέσεις που θεωρούν χρήσιμες για να συλλέξουν νόμιμη μαρτυρία.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy