Αρτάμπε ο… λυτρωτής

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Ερμής απέναντι στη Δόξα, με τον Αρτάμπε να αποδεικνύεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αραδίππου.

Με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και έτσι ο Ερμής διατήρησε την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, μετά και την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αρτάμπε μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή λίγο πριν το τέλος στη θέση του Μπάουμαν.

Ο Ερμής ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος από τη Δόξα και δίκαια πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι πιο μεγάλες ευκαιρίες στον αγώνα ήταν για τους «φτεροπόδαρους» με Μασίνουα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπάουμαν απείλησε τον Νέγκρι.

Η Δόξα ήταν καλή μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με Φοφανά, Εντμάρ και Ρίβας, αλλά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε ως νικήτρια την ομάδα της Αραδίππου.

Ερμής: Νουρεντινόσκι, Ντε Μέλο (90′ Λίλης), Ντε Βρίισε, Μπενγκά, Μαϊσουράτζε, Μασίνουα, Χριστοφή, Χριστόφ, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (84′ Αρτάμπε), Αλεξίου (44′ Ντα Σίλβα)

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (74′ Εντμάρ), Γουίλσον, Αρετάς (50′ Ρίβας), Λεονάρντο, Φοφανά (84′ Μάρκεζ), Πόλο, Μπεμπέτο

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy