Ασταμάτητος ο Ερμής

Άλλη μια νίκη κατέγραψε ο Ερμής Αραδίππου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Νίκου Παναγιώτου επικράτησε του Εθνικού με 2-1 και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες.

Θυμίζουμε ότι ο Ερμής έχασε από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας στις πρώτες δύο αγωνιστικές και στη συνέχεια μετρά μόνο νίκες. Κέρδισε εντός έδρας την Αναγέννηση και τον Εθνικό, ενώ ενδιάμεσα πήρε και το εκτός έδρας τρίποντο σε βάρος της Δόξας.

Η τεχνική ηγεσία έμεινε ικανοποιημένη από την προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας, παρά το γεγονός ότι η νίκη ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Μαρτίνιουκ αποδεικνύεται σε ήρωα του Ερμή, αφού ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας στο παιχνίδι με τον Εθνικό, ενώ ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο της νίκης και στο Μακάρειο με αντίπαλο τη Δόξα.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα και άπαντες στην ομάδα της Αραδίππου τονίζουν ότι η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Ερμή, ο οποίος αναμένεται να παραταχθεί και σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Μασίνουα που είναι τιμωρημένος.

Χρίστος Αποστολίδης

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy