Αστυνομία: Ανυπόστατοι και αναληθείς οι ισχυρισμοί Φαίδωνος

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία απαντά στις τελευταίες αναφορές του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Έχουμε αποφασίσει προ πολλού να μην απαντούμε στον κ. Φαίδωνος για τους λόγους που αναφέραμε σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, τους οποίους δεν θα επαναλάβουμε.

Ωστόσο, προς αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με τους ισχυρισμούς του, σε ραδιοφωνικά και άλλα μέσα, ότι «τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται στα πόστα που βρίσκονταν πριν να τιμωρηθούν και απολαμβάνουν και ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρισης», αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τα τρία από τα τέσσερα αυτά μέλη δεν επέστρεψαν στην Υπηρεσία που ήταν τοποθετημένα πριν την μετάθεση τους. Όσο αφορά το τέταρτο μέλος, αυτό επέστρεψε στην επαρχία που υπηρετούσε προς συμμόρφωση με ακυρωτική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, μετά από δική του προσφυγή κατά της μετάθεσης του.

Τονίζουμε δε ότι, και τα τέσσερα μέλη της Αστυνομίας στα οποία κάνει αναφορά ο κ. Φαίδωνος ότι απολαμβάνουν ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρισης, τελούν σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο, μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της πειθαρχικής υπόθεσης που εκκρεμεί εναντίον τους.

Ως εκ τούτου, οι ως άνω ισχυρισμοί του κ. Φαίδωνος, είναι ανυπόστατοι και αναληθείς.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy