Αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα διαρρήκτη στην Πάφο

Στη σύλληψη 29χρονου  προχώρησε στις 05:00 τα ξημερώματα  η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  29χρονος που κατάγεται από την Γεωργία και είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου εντοπίστηκε σε κατοικία στην Κάτω Πάφο η οποία είναι υπό ανακαίνιση και της οποίας ο Ρώσος ιδιοκτήτης της απουσίαζε. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διαφάνηκε πως ο 29χρονος φέρεται να μετακίνησε διάφορα αντικείμενα για να προχωρήσει στην διάρρηξη της κατοικίας.

Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να τον ανακόψουν, όταν αυτός έγινε αντιληπτός από την Αστυνομία,  αυτός προσπάθησε να διαφύγει, ενώ επιτέθηκε και κτύπησε μέλος της δύναμις προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης του .

Ακολούθως έγινε κατορθωτή η σύλληψη του και τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy