«Άτυπο» έγγραφο… σαν ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα;

341

Τελικά δεν μας τα είπε όλα απ’ ό,τι φαίνεται ο κύριος Αναστασιάδης σχετικά με το περιβόητο δείπνο στο Crans-Montana. Είχε δίκαιο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν αμφισβήτησε τα λεχθέντα του Προέδρου προκαλώντας τον πολλές φορές να ενημερώσει για τα διαμειφθέντα εκείνης της νύχτας.

Ολόκληρο έγγραφο κατέθεσε ο ΓΓ του ΟΗΕ και ο Πρόεδρος το απέκρυψε επιμελώς για να μην εκτεθεί. Τώρα που το αποκάλυψε ο Νίκος Κοτζιάς, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε ότι ήταν «άτυπο» το έγγραφο, σαν να επρόκειτο για ραβασάκι σε χαρτοπετσέτα.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τα έκανε μαντάρα με τους χειρισμούς του, φέρνοντας το Κυπριακό στην πιο δύσκολη κατάσταση των τελευταίων χρόνων.

Όσες διαρροές και να κάνει το Προεδρικό στα ΜΜΕ για δήθεν μυστική διπλωματία, για δήθεν πίεση στην Τουρκία από τον ΓΓ του ΟΗΕ κ.ά., η ουσία είναι ότι οι χειρισμοί του Αναστασιάδη είναι επικίνδυνοι.

Σπ.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.