Χρίστος Μέσης: Ο Σταύρος Μαλάς μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στην Κύπρο

Το μήνυμα ότι ο Σταύρος Μαλάς μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στην Κύπρο στέλνει ο επικεφαλής του εκλογικού του επιτελείου, Χρήστος Μέσσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Χαραυγή» ο κ. Μέσσης εξαπέλυσε πυρά κατά των υπολοίπων υποψηφίων για την προεδρία επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ο λαός θυμάται τις δηλώσεις του Νίκου Αναστασιάδη ότι δήθεν θα απέφευγε το μνημόνιο όπως και τις θέσεις του για νέα τακτική και λευκές σελίδες στο κυπριακό.

Τόνισε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος αν και νεώτερος εκπροσωπεί το παλιό με ένα νέο πρόσωπο, και όχι την νέα πορεία και την αλλαγή.

Ο κ. Μέσσης διερωτήθηκε πως θα μπορούσε ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος να φέρει αλλαγή και κατά πόσον η αλλαγή αυτή θα βασίζεται στις λογικές της κατάργησης οφελημάτων για το οποία έδινε μάχες στη Βουλή, όπως είπε, με το Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όσον αφορά το Γιώργο Λιλλήκα, ανέφερε ότι μετά από τριάντα χρόνια στη πολιτική δράση δεν μπορεί να πείσει κανένα ότι μπορεί πια έστω και φραστικά να διεκδικήσει τις όποιες «αλλαγές».

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy